Leiding

Leeftijd:
17+ jaar

Leiders en leidsters zijn jonge mensen die in hun vrije tijd zorgen voor sfeer, aktiviteiten en werking per tak en per groep; ze doen dat door samen met hun leden te spelen en met hen onderweg te zijn. Leiding is verantwoordelijk voor de organisatie en het toezicht tijdens scouting. Scouts en Gidsen Vlaanderen voorziet een vormingsaanbod voor leid(st)ers.

Nieuws

Vorige weekend was ons overgangsweekend. Dat betekent dat het nieuwe scoutsjaar officieel van start is gegaan. Wij zien het helemaal zitten, jij toch ook?

Zoals sommigen onder jullie weten, is het vrijdag 15 september dia-avond. Hieronder volgen de verschillende uren waarop de foto’s van de kampen getoond zullen worden:

Hier is hij dan. De laatste scouter van dit schooljaar.

Met als wederkerend thema ons pastafestijn! Kaarten te verkrijgen bij de leiding of via mail.